Křehké vepřové kotlety
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Martin
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 15 630×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Křehké vepřové kotlety ingredience:
4 vepřové kotlety
4 lžíce majonézy Hellmann's
1 - 2 cibule
sůl, pepř
nastrouhaný parmazán na posypání
Křehké vepřové kotlety postup:
Kotlety důkladně naklepeme. Osolíme, opepříme a posypeme na kolečka nakrájenou cibulí.Poté maso a cibuli potřeme majonézou Hellmann's a posypeme nastrouhaným parmazánem.
Pečeme v předehřáté troubě na 190-200 °C po dobu 25 min. dozlatova.
Fotografie
Ohodnoťte recept "Křehké vepřové kotlety"
Zkuste také
Reklama