Váhalova slanina s chřestem
Zařazeno v kategorii: Recepty - Zelenina
Autor: Kateřina
před čtyřmi roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 8 405×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Váhalova slanina s chřestem ingredience:
12 ks zeleného chřestu
12 ks Váhalovy slaniny
Na omáčku:
2 lžíce ovocného octa
1 lžíce dijonské hořčice
1,5 lžíce slunečnicového oleje
2 lžíce zakysané smetany
Váhalova slanina s chřestem postup:
Do hořčice postupně přimícháme olej, smetanu, dochutíme solí a pepřem. Chřest umyjeme, odkrojíme dřevnaté konce a střední část zabalíme do slaniny. Grilujeme na středně rozehřátém grilu do změknutí. Přelijeme omáčkou a ihned podáváme.TIP – Váhalova slanina
Váhalova slanina je vyrobená z libových kousků bůčku, bez kůže a chrupavek, na povrchu je dozlatova zauzená. Výborně se hodí k pečení na grilu. Získala také prestižní ocenění ZLATÁ SALIMA 2006. Je nejprodávanějším výrobkem firmy Váhala. Slanina je bez lepku.
Fotografie
Ohodnoťte recept "Váhalova slanina s chřestem"
Zkuste také
Reklama