Recepty
Honeydew mražený Moctail
1. Na tento nealkoholický míchaný drink nakrájejte meloun na malé kostky a dejte přes noc zmrazit. 2. Vhoďte kapsli VIBE do 200 ml perlivé vody, dejte stranou. 3. Rozmixujte ... Pokračovat »
ROKU GIN
Osvěžte si léto s japonským řemeslným ginem, který v sobě snoubí šest unikátních bylin – sakuru, japonské čaje, pepř a Yuzu. Ideálně si ho vychutnáte v kombinaci na ledu s tonikem ... Pokračovat »
ROKU GIN
Osvěžte si léto s japonským řemeslným ginem, který v sobě snoubí šest unikátních bylin – sakuru, japonské čaje, pepř a Yuzu. Ideálně si ho vychutnáte v kombinaci na ledu s tonikem ... Pokračovat »
FERNET STOCK BAVORÁK
Do vysoké sklenice dejte led, přilijte 15 cl Vašeho oblíbeného toniku a opatrně dolijte 4 cl Fernet Stock Original. Na závěr vložte plátek citronu. ... Pokračovat »
LEGENDARIO CUBAN TEA
Do hrnečku nalijte 15 až 20 cl horkého černého čaje, přilijte 4 cl Legendario Elixir de Cuba, zastříkněte Orange bitter a ozdobte pomerančovou kůrou. ... Pokračovat »
Zapečený pilaf s lososem
Do hrnce s vodou přidáme olej, sůl, smetanu a vsypeme pilaf. Vaříme 10 minut, poté necháme dojít pod pokličkou. Do vychladlé směsi přidáme nastrouhaný sýr, promícháme a poklademe n ... Pokračovat »
Váhalova slanina s chřestem
Do hořčice postupně přimícháme olej, smetanu, dochutíme solí a pepřem. Chřest umyjeme, odkrojíme dřevnaté konce a střední část zabalíme do slaniny. Grilujeme na středně rozehřátém ... Pokračovat »
Sýr s bílou plísní v bůčkovém kabátku na grilu
Sýr rozřízneme na polovinu. Olej smícháme s nasekanými bylinkami, potřeme sýr zvenku i zevnitř, a necháme chvíli marinovat. Pokud máme dostatek času, necháme odležet 24 h. Následně ... Pokračovat »
Kuřecí prsa ve Váhalově slanině
Začneme přípravou nádivky smícháním nasekaných nakládaných sušených rajčat a nahrubo nastrouhané mozzarelly. Kuřecí prsa nařízneme podélně z boku, aby vznikla kapsa, kterou naplním ... Pokračovat »
Linecké ze špaldové
Na vál si prosejeme mouku a moučkový cukr. Přidáme změklé máslo, žloutky a kůru z citronu. Rukama začneme zpracovávat, dokud nevytvoříme hladké těsto. Těsto musí mít hladkou konzis ... Pokračovat »
Linecké ze špaldové
Na vál si prosejeme mouku a moučkový cukr. Přidáme změklé máslo, žloutky a kůru z citronu. Rukama začneme zpracovávat, dokud nevytvoříme hladké těsto. Těsto musí mít hladkou konzis ... Pokračovat »
Špaldová vánočka
V misce smícháme lžíci mouky, lžíci cukru, trochu vlažného mléka a droždí. Necháme vzejít kvásek cca 15 minut. Mezitím smícháme obě mouky, cukr a sůl. Poté přidáme zbytek surovin ... Pokračovat »