Kotlety se smaženou cibulkou
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Martin
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 23 335×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Kotlety se smaženou cibulkou ingredience:
Ingredience (na 4 porce):
1000 g kotlet s kostí nebo 800 g kotlet bez kosti
100 ml oleje
1 balení Marináda Steak (Může být hotová Knorr)
2 velké cibule (zhruba 220 g)
100 g brambor
50 g margarínu
čerstvá petržel
Kotlety se smaženou cibulkou postup:
Nakrájíme maso na 5 - 6 kusů (nebo požádáme řezníka). Smícháme Knorr marinádu s olejem, potřeme jimi maso a necháme 30 minut odležet. Mezitím nakrájíme brambory a cibuli.Nakrájené brambory uvaříme ve slané vodě. Rozpustíme margarín a vložíme do něj vařené brambory s petrželí. Krátce osmažíme a dochutíme Knorr Aromatem. Brambory by měly zůstat teplé.
Rozehřejeme pánev bez oleje! Osmažíme na ní maso (5 - 8 minut) z obou stran a odložíme stranou. Ve stejné pánvi usmažíme cibuli. Takto osmaženou cibulí zdobíme maso a podáváme s hořčicí nebo steakovou omáčkou.
Fotografie
Ohodnoťte recept "Kotlety se smaženou cibulkou"
Zkuste také
Reklama