Bombajské dušené
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 32 454×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Bombajské dušené ingredience:
4 plátky vepřového masa , 4 lžíce oleje, 1/2 lžičky chilli, pepř, 1 lžička polohrubé mouky, 2 cibule, 2 rajčata nebo kečup, 1 hrnek 10° světlého piva, sůl
Bombajské dušené postup:
Maso nakrájíme na kousky a 3 hodiny marinujeme ve směsi z oleje, koření, mouky a soli. Potom asi 10 minut maso i s marinádou smažíme, přidáme najemno nakrájenou cibuli a rajčata. Po chvilce směs zalijeme pivem a dusíme doměkka.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Bombajské dušené"
Zkuste také
Reklama