Pikantní vepřové plátky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: romča
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 34 351×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pikantní vepřové plátky ingredience:
500g vepřového masa
Marináda:
1 sklenička oleje
1 lžička soli
1 lžička sladké papriky
špetka pepře
1/2 lžičky kari
1/2 lžičky cukru
1 lžíce sójové omáčky
1 lžička solamylu
1 vejce
4 stroužky česneku
Pikantní vepřové plátky postup:
Maso nakrájíme na plátky. Suroviny na marinádu vyšleháme a maso do ní naložíme. Poté opékáme na rozpáleném oleji z obou stran.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Pikantní vepřové plátky"
Zkuste také
Reklama