Telecí perkelt
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Skopové, telecí a jiné maso
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 14 366×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Telecí perkelt ingredience:
3 lžíce oleje, 1 cibule, 500g telecího masa, 2 lžičky mleté sladké papriky, 1 lžíce rajčatového protlaku, sůl, pepř, hladká mouka
Telecí perkelt postup:
Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené telecí maso, osmahneme, zasypeme paprikou a hned trochu podlijeme. Přidáme rajčatový protlak, osolíme, okořeníme a dusíme doměkka. Šťávu vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou, zalijeme vodou a povaříme.Fotografie
Ohodnoťte recept "Telecí perkelt"
Zkuste také
Reklama