Pepřová roláda z plátků dvou mas
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Martin
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 15 284×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pepřová roláda z plátků dvou mas ingredience:
400 g hovězího roštěnce
300 g krůtích prsou
150 g kapusty
Olivového oleje
Barevného pepře
200 g Tatarské omáčky Hellmann´s
Chili omáčka - Pimento
50 g červené papriky
200 g šalotky
Sůl
Pepřová roláda z plátků dvou mas postup:
Z kapusty vyřízneme čtyři větší listy a krátce spaříme ve vroucí osolené vodě. Z hovězího roštěnce a krůtích prsou nakrájíme čtyři stejné plátky a rozklepeme na nízké pláty. Pláty masa osolíme. Na plát z hovězího roštěnce vložíme list kapusty a plát z krůtích prsou, zarolujeme, obalíme v barevném pepři a svážeme provázkem. Prudce opečeme na olivovém oleji a dopečeme v troubě. Podáváme s Tatarskou omáčkou Hellmann´s.Inspirace: Hellmans
Fotografie
Ohodnoťte recept "Pepřová roláda z plátků dvou mas"
Zkuste také
Reklama