Biftečky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Lenka
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 13 375×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Biftečky ingredience:
500 gk uřecích prsou nebo vepřových plátků, hořčice, hladká mouka, sůl, pepř
Biftečky postup:
Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme a každý plátek z jedné strany mírně potřeme hořčicí, osolíme a opepříme. Pak je zlehka obalíme v mouce (přebytečnou sklepnout) a smažíme v rozpáleném tuku. Vkládáme nejdříve pomazanou stranou.Biftečky jsou rychle hotové a mimořádně šťavnaté a pikantní. Můžeme samozřejmě kromě soli a pepře použít i nějaké své, oblíbené koření.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Biftečky "
Zkuste také
Reklama