Kančí guláš
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 1 komentář zobrazeno 36 711×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Kančí guláš ingredience:
Kančí maso....spodní kýta,cibule,3 velké stroužky česneku,sůl,pepř,gulášové koření,pálivá paprika,divoké koření,rozmarýn,vinný ocet,hladká mouka,mléko
Kančí guláš postup:
Kančí maso nakrájíme na kostičky.Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli,krátce opečeme,přídáme nakrájené maso,osolíme,opepříme,posypeme gulášovým koření,pálivou paprikou,divokým kořením a špetkou rozmarýnu....opékáme...maso pustí šťávu...polijeme vinným octem...podlijeme horkou vodou...a přídáme 3 stroužky nakrájeného česneku.Maso dusíme do měka.Já to dělám v tlakovém hrnci.Když je maso měkké,vývar zalijeme asi 2dcl mléka ve kterém jsem rozkvrdlali 2 lžíce hladké mouky.Kdo má rád hustčí omáčku,může dát mouky víc...ale potlačí pak chuť vývaru.Omáčku ještě můžeme přisolit podle chuti.Fotografie
Ohodnoťte recept "Kančí guláš"
Zkuste také
Reklama