Vařené jelenní hrudí
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Alena
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 1 komentář zobrazeno 73 442×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Vařené jelenní hrudí ingredience:
1 kg jeleního hrudí,
1500ml,
1 velká cibule,
1 mrkev,
1 petržel,
půl celeru,
5 kuliček pepře,
4 kuličky nového koření,
2 bobkové listy,
sůl
Vařené jelenní hrudí postup:
Hrudí omyjeme a dáme vařit do vody společně s mrkví, celerem, petrželí, nakrájené na plátky, cibulí, pepřem a bobkovým listem. Až bude maso měkké, tak jej vyndáme, nakrájíme na úhledné porce a podáváme s bramborami a obložené naloženou zeleninou. Tu si můžeme opéct na másle nebo si z ní udělat salát.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Vařené jelenní hrudí"
Zkuste také
Reklama