Bažant na víně
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Zuzka
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 19 199×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Bažant na víně ingredience:
1 bažant
50g slaniny
1 cibule
2 dl červeného vína
sádlo
sůl, pepř, tymián
Bažant na víně postup:
Očištěného a omytého bažanta rozporcujeme, prošpikujeme slaninou, posolíme a opečeme na rozehřátém sádle. Přidáme drobně nakrájenou cibuli, zpěníme, a očištěné, podlijeme vínem, přiklopíme a dusíme do měkka.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Bažant na víně"
Zkuste také
Reklama