Filé po italsku
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Tom33
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 16 574×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Filé po italsku ingredience:
4 filety
8 brambor
2 oloupaná rajčata
2 menší papriky
4 žampiony
8 plátků anglické slaniny
sůl, bazalka
olej
Filé po italsku postup:
Zapékací mísu vymažeme olejem. Každou porci filé si osolíme a zabalíme do dvou plátků anglické slaniny a dáme doprostřed mísy. Brambory si oloupeme a nakrájíme na větší kousky, rozprostřeme okolo filet a posolíme. Rajčata nakrájíme na menší čtvrtky a dáme na brambory, osolíme a okořeníme bazalkou. Papriky očistíme, nakrájíme na proužky a dáme na brambory a totéž uděláme i se žampiony, osolíme. Lehce podlijeme vodou a pečeme dozlatova ve vyhřáté troubě při 250C.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Filé po italsku"
Zkuste také
Reklama