Gratinovaný losos
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Martin
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 20 460×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Gratinovaný losos ingredience:
4 filety lososa cca 150 g
200 g kukuřičných lupínků
4 plátky toustového chleba
4 lžíce tatarské omáčky Hellmann´s
1 lžíce plnotučné hořčice
parmezán
listová petržel
sůl,pepř
Gratinovaný losos postup:
Lososa ochutíme soli a pepřem. Dáme na plech na pečící papír. Všechny suroviny společně umixujeme v mixéru do hladké hmoty.Tuto směs naneseme do jednotlivé porce ryby a dáme zapéct do vyhřáté trouby na 180°C cca 12 minut. Můžeme podávát s zeleninovým salátkem.
TIP: Lososa můžete nahradit jakýmkoliv filetem z bílých ryb (treska, pstruh, atd.) V případě, že doma nemáte kukuřičné lupínky, přidejte do krusty o tři plátky pečiva navíc.
Fotografie
Ohodnoťte recept "Gratinovaný losos"
Zkuste také
Reklama