Brambory v alobalu s lososem a jogurtem
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Martin
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 18 571×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Brambory v alobalu s lososem a jogurtem ingredience:
2 malé brambory (250 g)
100 g lososa
60 g bílého jogurtu
petrželka
sůl
pepř
Brambory v alobalu s lososem a jogurtem postup:
Brambory pečlivě omyjte, zabalte je do alobalu a dejte na 45 minut péct do trouby předehřáté na 180 °C. Z filetu lososa odstraňte kosti, uvařte ho na páře a nakonec osolte. Rozevřete alobal, z každého bramboru odřízněte plátek, vydlabejte je a uchovejte v teple. Vydlabanou hmotu promíchejte s lososem nakrájeným na kousky, jogurtem, nasekanou petrželkou a ochuťte solí a pepřem. Brambory naplňte připravenou směsí a ihned podávejte.Zdroj: LA Cucina Italiana
Fotografie
Ohodnoťte recept "Brambory v alobalu s lososem a jogurtem"
Zkuste také
Reklama