Bezlepková palačinka plněná tvarohovo-tuňákovým krémem, salátem lollo-bianco, tuňákem a strouhaným sýrem
Zařazeno v kategorii: Recepty - Předkrmy > Studené předkrmy
Autor: Ondřej Beneš
před desíti roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 19 910×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Bezlepková palačinka plněná tvarohovo-tuňákovým krémem, salátem lollo-bianco, tuňákem a strouhaným sýrem ingredience:
150 g tuňáka Rio mare v olivovém olej
80 g tuňákového krému Rio Mare Paté
64 g salátu lollo bianco
20 g jarní cibulka
Tvarohovo-tuňákový krém:
60 g másla
100 g tvrdého tvarohu
zbytek olivového oleje z tuňáka
2 lžíce mléka
sůl
Bezlepková palačinka:
2 lžíce olivového oleje Monini
20 g bezlepkové mouky pohankové
40 g bezlepkové mouky Jizerky
2 žloutky
sůl
160 ml mléka
petržel kudrnka
paprika
jarní cibulka
Bezlepková palačinka plněná tvarohovo-tuňákovým krémem, salátem lollo-bianco, tuňákem a strouhaným sýrem postup:
Bezlepková palačinka:Smícháme pohankovou mouku s moukou Jizerkou, přidáme žloutky (je nutné použít pouze žloutky, jinak by těsto pěnilo a při pečení by bylo bublinaté), sůl a mléko. Vše důkladně rozšleháme. Vytvořené těsto podle potřeby zředíme mlékem. Na pánev, na níž budeme palačinky péct, kápneme trochu oleje.
Tvarohovo-tuňákový krém:
Tvrdý tvaroh nastrouháme najemno do misky. Poté přidáme rozpuštěné máslo, mléko, sůl, jarní cibulku scezený olivový olej z tuňáka a tuňákový krém. Vše rozmixujeme na krém.
Na palačinku rozetřeme tvarohovo-tuňákový krém. Dále přidáme tuňáka Rio Mare, nastrouhaný sýr, jarní cibulku a salát lollo-bianco. Palačinku zabalíme a rozkrojíme na dvě části. Dozdobíme červenou paprikou, petrželkou kudrnkou a jarní cibulkou.
Fotografie
Ohodnoťte recept "Bezlepková palačinka plněná tvarohovo-tuňákovým krémem, salátem lollo-bianco, tuňákem a strouhaným sýrem"
Zkuste také
Reklama