Vepřová panenka v kabátku
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 24 039×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Vepřová panenka v kabátku ingredience:
800g vepřové panenky, 100g anglické slaniny, 10g hladké mouky, 200ml vody, 100ml bílého vína, 1ks bujonu, 200g karotky, sůl, pepř, olej
Vepřová panenka v kabátku postup:
Z vepřové panenky nakrájíme špalíky, které lehce osolíme, opepříme a zabalíme po obvodu do anglické slaniny, Spíchneme párátkem a na oleji opečeme do zlatova. Maso vyjmeme a vložíme do zapékací misky. Zbylou šťávu zaprášíme hladkou moukou, promícháme a zalijeme vodou a vínem. Přidáme bujon, karotku a přivedeme k varu. Vše přelijeme přes maso do zapékací misky a pečeme při 250 °C asi 8 minut.Fotografie
Ohodnoťte recept "Vepřová panenka v kabátku"
Zkuste také
Reklama