Bavorské červené zelí
Zařazeno v kategorii: Recepty - Zelenina
Autor: Leona
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 14 800×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Bavorské červené zelí ingredience:
1 střední hlávka červeného zelí
1 větší cibule
3 jablka,trochu kyselejší
60g sádla
1 bobkový list
1 hřebíček
sůl
2 lžíce octa
125ml vody
1 lžíce hladké mouky
2 lžíce vody
cukr podle chuti
Bavorské červené zelí postup:
Zelí omyjeme a nakrouháme na jemno. Cibuli nakrájíme na kostičky, jablka oloupeme a nakrájíme také na kostičky. Sádlo rozehřejeme v kastrolu, přidáme cibuli a do světle hněda osmažíme. Přidáme zelí, krátce osmažíme, přidáme jablka, bobkový list, hřebíček, sůl, cukr, ocet a 1/8 litru vody a necháme dusit doměkka. Lžící hladké mouky se 2 lžícemi vody zahustíme zelí. Ochutíme solí, cukrem a octem.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Bavorské červené zelí"
Zkuste také
Reklama