Tatarská omáčka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Omáčky
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 14 001×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Tatarská omáčka ingredience:
100g majolky, 3 lžíce bílého vína, 2 lžičky mléka, 1 lžička plnotučné hořčice, 1/4 lžičky sardelové pasty, lžička citronové šťávy, 1 sladkokyselá okurka, 1 cibule, sůl, pepř, moučkový cukr
Tatarská omáčka postup:
Majolku umícháme do hladka s vínem, hořčicí, sardelovou pastou a citronovou šťávou. Přidáme cukr, sůl, pepř, co nejjemněji nasekanou cibuli a okurku. Vše důkladně promícháme.Fotografie
Ohodnoťte recept "Tatarská omáčka"
Zkuste také
Reklama