Treska s bílou omáčkou
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 9 512×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Treska s bílou omáčkou ingredience:
4 plátky tresky, olej, 8 lžic mléka, tuk, 1 lžíce nakrájené míchané zeleniny, 1 lžíce másla, 2 lžíce hladké mouky, 5 čerstvých žampionů, 1 lžíce zakysané smetany, mletý pepř, muškátový oříšek, nastrouhaný sýr a žloutek
Treska s bílou omáčkou postup:
Tresku nakrájenou na tenké plátky osolíme a na tuku opečeme po obou stranách dozlatova. Zároveň připravíme světlou máslovou jíšku. V mléce povaříme lžíci zeleniny, scezený vývar opatrně přiléváme do jíšky, mícháme, až vytvoříme hladkou omáčku, povaříme. Ochutíme muškátovým oříškem, pepřem, dušenými žampiony a zakysanou smetanou, sýrem a žloutkem.Fotografie
Ohodnoťte recept "Treska s bílou omáčkou"
Zkuste také
Reklama