Rizoto z vepřovky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Těstoviny, noky > Rizota
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 18 555×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Rizoto z vepřovky ingredience:
rýže: 3 sáčky
houby sušené: hrst
cibule velká: 1
olej na smažení: dle potřeby
maso vepřové ve vlastní šťávě: 1 konzerva
hrášek sterilizovaný: 1 konzerva
sůl: špetka
pepř: špetka
Rizoto z vepřovky postup:
Krok 1: Rýži uvaříme podle návodu. Houby namočíme a cibuli nakrájíme.Krok 2: Na oleji osmažíme cibuli, přidáme maso z konzervy, které jsme rozkrájeli na kousky, namočené houby a sterilovaný hrášek (samozřejmě bez nálevu).
Krok 3: Vše mírně podusíme a nakonec přisypeme hotovou rýži. Okořeníme podle chuti.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Rizoto z vepřovky"
Zkuste také
Reklama