Plněná panenka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 12 457×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Plněná panenka ingredience:
60ég vepřové panenky, 1 lžíce oleje, 2 lžíce másla, ostružinový džem, 2 lžíce nastrouhanéhé perníku
Náplň:
100g uzeného masa, 1 vejce, sůl, sušené bylinky, několik fazolek
Plněná panenka postup:
Do vepřové panenky opatrně nařízneme kapsu. Z mletého uzeného masa, vejce, soli a bylinek umícháme jemnou náplň. Kapsu naplníme a doprostřed náplně poklademe celé nebo rozpůlené fazolky.Kapsu sešijeme, osolíme, přichutíme bylinkami a na oleji opečeme ze všech stran. Přidáme máslo, podlijeme a za občasného přelévání vypečenou šťávou a podlévání vodou pečeme doměkka.Fotografie
Ohodnoťte recept "Plněná panenka"
Zkuste také
Reklama