Pečený králík
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 11 781×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pečený králík ingredience:
1 králíkm 500g uzeného bůčku, 1 lžička soli, 1 lžička kmínu, 2 stroužky česneku, 1 cibule, 1 lžíce sádla, voda na podlití
Pečený králík postup:
Omytého a osušeného králíka uvnitř i z venku potřeme solí a vložíme do pekáče, vymazaného sádlem. Přidáme uzené maso, oloupanou a rozpůlenou cibuli, oloupaný česnek a oboje maso posypeme kmínem.Maličko podlijeme a v troubě pod poklicí zvolna pečeme do měkka a růžova.Fotografie
Ohodnoťte recept "Pečený králík"
Zkuste také
Reklama