Pečený bažant
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 26 464×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pečený bažant ingredience:
1 bažant, 50g uzené slaniny, 1 cibule, sůl, 5 kuliček celého pepře, 100g másla, 1 lžíce hladké mouky, voda na podlití
Pečený bažant postup:
Omytého bažanta potřeme uvnitř i na povrchu solí a prošpikujeme nudličkami slaniny. Vložíme jej na rozpuštěné máslo, přidáme pepř, mírně podlijeme a v troubě zvolna pečeme do měkka. Po upečení vyjmeme ze šťávy kuličky pepře, zaprášíme moukou a vrátíme zpět bažanta.Fotografie
Ohodnoťte recept "Pečený bažant"
Zkuste také
Reklama