Dnes je Středa 25.12.2024, 1. svátek vánoční. | V databázi máme 4 808 receptů


Námořnické maso

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Lucka

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Námořnické maso ingredience:

4 plátky hovězího, 2 lžíce tuku, 2 cibule, 4 brambory, 1 lžíce rajčatového protlaku, 8 lžic červeného vína, 2 lžíce hladké mouky, pepř, sůl

Námořnické maso postup:

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na rozehřátém tuku. Přidáme oloupanou a nadrobmo nakrájenou cibuli a znova opečeme. Oloupané brambory nakrájíme na tenká kolečka, přidáme k masu, pokapeme rajčatovým protlakem, podlijeme vínem a dusíme doměkka. Nakonec zahustíme moukou a chvíli povaříme.

Fotografie

Ohodnoťte recept "Námořnické maso"

Stav hlasování: 2.3/5 (127 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Námořnické maso ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Hovězí maso

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci