Námořnické maso
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 33 590×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Námořnické maso ingredience:
4 plátky hovězího, 2 lžíce tuku, 2 cibule, 4 brambory, 1 lžíce rajčatového protlaku, 8 lžic červeného vína, 2 lžíce hladké mouky, pepř, sůl
Námořnické maso postup:
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na rozehřátém tuku. Přidáme oloupanou a nadrobmo nakrájenou cibuli a znova opečeme. Oloupané brambory nakrájíme na tenká kolečka, přidáme k masu, pokapeme rajčatovým protlakem, podlijeme vínem a dusíme doměkka. Nakonec zahustíme moukou a chvíli povaříme.Fotografie
Ohodnoťte recept "Námořnické maso"
Zkuste také
Reklama