Hovězí maso na hořčici
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 18 386×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Hovězí maso na hořčici ingredience:
4 hovězí plátky, pepř, sůl, plnotučná hořčice, 2 lžíce oleje, 1 cibule, 1 lžíce hladké mouky, polévková kostka
Hovězí maso na hořčici postup:
Plátky naklepeme, osolíme a opepříme, po obou stranách potřeme hořčicí a opečeme na rozehřátém tuku. Plátky vyjmeme a na oleji zpěníme nakrájenou cibuli. Potom je vložíme zpátky, zalijeme vodou a dusíme doměkka. Šťávu zaprášíme moukou, dochutíme polévkovou kostkou a ještě povaříme.Fotografie
Ohodnoťte recept "Hovězí maso na hořčici"
Zkuste také
Reklama