Nadívané hovězí
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: kuba
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 14 573×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Nadívané hovězí ingredience:
velký plát hovězího masa
masový vývar
hladká mouka
1 lžíce rajčatového protlaku
sůl, pepř
olej
Nádivka:
100g žampionů
50g mrkve
50g hrášku
1 cibule
2 lžíce oleje
sůl
Nadívané hovězí postup:
Maso lehce naklepeme,osolíme, opepříme. Na oleji zpěníme na jemno nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené žampiony, na hrubo nastrouhanou mrkev a hrášek. Podusíme do měkka, osolíme a opepříme podle chuti.Dáme na maso,stočíme, převážeme nití a opečeme v rozehřátém oleji ze všech stran. Potom podlijeme masovým vývarem a upečeme do měkka.Během pečení podléváme vlastní šťávou a nakonec šťávu zahustíme moukou a ochutím rajčatovým protlakem.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Nadívané hovězí"
Zkuste také
Reklama