Svíčkové medailonky s Váhalovou slaninou
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Sonya
před čtyřmi roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 384×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Svíčkové medailonky s Váhalovou slaninou ingredience:
2 ks vepřové panenky
8 plátků Váhalovy slaniny
Zelené fazolky
Několik větviček rozmarýnu
Sůl
Svíčkové medailonky s Váhalovou slaninou postup:
Panenku nakrájíme na špalíky cca 3 cm silné, osolíme, potřeme olivovým olejem. Špalíky zavineme do plátků slaniny, převážeme přírodním provázkem, přidáme zašpičatělou větvičku rozmarýnu. Povrch masa posypeme drceným pepřem a na rozehřátém grilu ogrilujeme podle přání. Mezitím si připravíme zelené fazolky – povaříme 5 minut v osolené vodě, pak je rychle zchladíme ve studené vodě. Na pánvi osmažíme na másle cibulku dorůžova, přidáme fazolky a zakápneme citrónovou šťávou. Podáváme s bramborami pečenými v alobalu nebo s letním salátkem.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Svíčkové medailonky s Váhalovou slaninou"
Zkuste také
Reklama