Pstruh na smetaně
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 11 150×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pstruh na smetaně ingredience:
4 pstruzi, sůl, pepř, hladká mouka, 2 lžíce oleje, 1 lžíce másla, 150g žampionů, citronová šťáva, 150ml smetany, 1 lžíce kaparů
Pstruh na smetaně postup:
Pstruhy zbavíme žeber, uvnitř a na povrchu je osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a na oleji po obou stranách opečeme. Přidáme máslo, plátky žampionů a zakapeme citronovou šťávou. Přikryjeme a pstruhy zvolna podusíme. Krátce před dohotovením zalijeme smetanou, přidáme kapary a prohřejeme.Fotografie
Ohodnoťte recept "Pstruh na smetaně"
Zkuste také
Reklama