Lepenice
Zařazeno v kategorii: Recepty - Přílohy > Brambory
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 12 389×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Lepenice ingredience:
1O brambor, 1 hrnek kysaného zelí, 2 lžíce sádla, 1 cibule, kmín, cukr, sůl
Lepenice postup:
Oloupané a rozkrájené brambory uvaříme v osolené a okmínované vodě. Kysané zelí rozkrájíme, cibulku nakrájíme nadrobno a osmahneme na tuku. Dvě třetiny rozkrájeného zelí přidáme k cibulce, ochutíme cukrem a dusíme. Uvařené brambory scedíme, rozmačkáme a vmícháme do nich podušené i syrové zelí.Fotografie
Ohodnoťte recept "Lepenice"
Zkuste také
Reklama