Kefírové pagáčky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Pečivo > Slané pečivo
Autor: Martin
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 1 komentář zobrazeno 31 789×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Kefírové pagáčky ingredience:
1/2 kg hrubé mouky
25 dkg hladké mouky
1 kefírové mléko 480 g (Kunín)
1 kysaná smetana Kunín 12% krémovitá
500 g margarínu (Hera, Stela)
Kefírové pagáčky postup:
Hrubou a polohrubou mouku smícháme, přidáme kefír s kysanou smetanou 12% a na kostky nakrájený margarín. Vypracujeme těsto, rozložíme na plech a rychle pečeme při teplotě 200°C.Fotografie
Ohodnoťte recept "Kefírové pagáčky"
Zkuste také
Reklama