Dnes je Sobota 21.12.2024 a svátek má Natálie | V databázi máme 4 808 receptů


Boršč

Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Zeleninové polévky
Autor: marco

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Boršč ingredience:

100g hovězího masa
100g vepřového masa
50g uzeného masa
100g nastrouhané kořenové zeleniny
100g červené řepy
máslo
2 rajčata
1 malý rajský protlak
2 lžíce hladké mouky
4 brambory
100g bílého hlávkového zelí
1 bobkový list
sůl, pepř
jíška




Boršč postup:

Maso uvaříme v osolené vodě s kořenovou zeleninou. Měkké maso a zeleninu vyjmeme a vývar přecedíme. Červenou řepu nakrájíme na nudličky a dusíme na másle s rajským protlakem. Zalijeme vývarem z masa, vmícháme jíšku,přidáme očištěné a pokrájené brambory, pokrájené bílé hlávkové zelí, bobkový list, pepř a oloupaná pokrájená rajčata. Vše uvaříme doměkka, přimícháme pokrájené uvařené maso se zeleninou a dochutíme solí.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Boršč "

Stav hlasování: 2.5/5 (276 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Boršč ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Zeleninové polévky

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci