Boršč
Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Ostatní polévky
Autor: Dáša
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 13 995×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Boršč ingredience:
250dkg hovězího předního
250dkg vepřové plece
2 mrkve
1 celer
2 petržele
1/2menšího hlávkového zelí
1 rajský protlak
1 sklenička sterilované řepy
1 cibule
3 stroužky česneku
3 bobkové listy,6 kuliček nového koření,sůl,pepř,
1 kysaná smetana
2 lžíce másla
Jíška:máslo,hlad.mouka
Boršč postup:
Uvaříme maso s bobkovým listem, novým kořením a solí do měkka. Zeleninu, zelí a cibuli nakrájíme na drobné kostičky a orestujeme na másle , pak přidáme protlak, mírně restneme a zalejeme horkým vývarem. K měkké zelenině přidáme řepu, jíšku, česnek a povaříme. Ochutíme solí a pepřem a přidáme nakrájené maso.Na talíři zdobíme zakysanou smetanou.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Boršč "
Zkuste také
Reklama