Topinka "SPECIÁL"
Zařazeno v kategorii: Recepty - Bezmasá jídla a sýry
Autor: Jana Lešňanská
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 11 534×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Topinka "SPECIÁL" ingredience:
15 dkg měkkého salámu, 5 dkg sýru cihly, 1 vejce, 2 lžičky škrobové moučky, tuk na smažení a chléb. To jsou základní ingredience a váhy jsou pouze orientační. Tentokrát jsem ještě přidal rozetřený česnek, jemně nakrájenou menší cibulku, zelenou petrželku a směs koření na čínu.
Topinka "SPECIÁL" postup:
Salám i sýr nastrouháme na jemném struhadle, přidáme další ingredience a řádně promícháme. Touto směsi potřeme chléb (vstva cca 5-8 mm) a vložíme natřenou stranou do rozpáleného tuku (buďte bez obav, směs se od chleba neoddělí), pak osmažíme druhou stranu. Po vyjmutí z pánve, "suchou" stranu potřeme česnekem jako klasickou topinku a zkuste ji ještě pokapat maggi. Budete překvapeni zajímavou chutí.Fotografie
Ohodnoťte recept "Topinka "SPECIÁL""
Zkuste také
Reklama