Roštěnka na minutku
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Lucka
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 21 552×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Roštěnka na minutku ingredience:
2 plátky roštěnky
hrubá sůl
mletý pepř
olivový olej
Roštěnka na minutku postup:
Na pánvi rozehřejeme trošku olivového oleje. Roštěnku opepříme a na pánvi pečeme jako steak.Z každé strany zhruba 4 minuty (záleží jak máme silný plátek). Po usmažení přendáme na talíř, necháme asi minutu stát, pak z obou stran osolíme hrubou solí a můžeme ještě pokapat olivovým olejem. Podáváme s čerstvým pečivem.Fotografie
Ohodnoťte recept "Roštěnka na minutku"
Zkuste také
Reklama