Dnes je Pátek 27.12.2024 a svátek má Žaneta | V databázi máme 4 808 receptů


Hovězí steak „Barbecque“ s rozpečeným chlebem

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Martin

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Hovězí steak „Barbecque“ s rozpečeným chlebem ingredience:

(10 porcí)

2000 g hovězí svíčkové
200 g oleje
1000 g Kečupu HELLMANN´S Bavaria
500 g čerstvých žampiónů
10 g Provensálského koření, byliny
10 g barevného pepře
10 g sůl
1 bochník chlebu Šumava

Hovězí steak „Barbecque“ s rozpečeným chlebem postup:

Maso nakrájíme na jednotlivé porce, z obou stran okořeníme barevným pepřem a solí. Na tuku opečeme steaky z obou stran.

Společně se steakem si na pánvi orestujeme na půlky překrájené žampióny, které ochutíme Provensálskými bylinami. Žampióny odložíme bokem.

Steak podložíme plátky chleba a pomalu dopékáme v troubě při teplotě 160°C.

Chléb se rozpeče a zároveň nasákne vynikající šťávu ze steaku.

Klademe na talíř společně se žampióny, přidáme HELLMANN´S Kečup Bavaria a podáváme například se zeleninovým nebo těstovinovým salátem.

Fotografie

Ohodnoťte recept "Hovězí steak „Barbecque“ s rozpečeným chlebem"

Stav hlasování: 2.7/5 (216 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Hovězí maso

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci