Boršč
Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Masové vývary a polévky
Autor: kamil
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 18 911×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Boršč ingredience:
700g hovězí kližky
500g plecka
2 čabajky
2 velké cibule
1 velká červená řepa
3 mrkve
1 petržel
1 malý celer
500g hlávkového zelí
200g kyselého zelí
smetana
olej
sůl
Boršč postup:
Maso nakrájíme na kousky. V hrnci na oleji zpěníme na drobno pokrájené cibule, přidáme na hrubo nastrouhanou zeleninu, maso a nakrájené klobásy, podlijeme, osolíme a podusíme asi 20 minut. Přidáme zelí pokrájené na nudličky, červenou řepu a překrájené kyselé zelí. Dolijeme vodu a vaříme dokud není maso měkké. Na talíři přidáme kopeček smetany.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Boršč "
Zkuste také
Reklama