Vejce v kornoutku
Zařazeno v kategorii: Recepty - Předkrmy > Studené předkrmy
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 10 727×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Vejce v kornoutku ingredience:
4 plátky sýra, 2 vejce, 1 lžíce másla, kremžská hořčice, 1 jablko, petrželka
Vejce v kornoutku postup:
Vejce uvařená natvrdo oloupeme, rozkrojíme, žloutky vyjmeme, utřeme s máslem a krémžskou hořčicí. Bílky nasekáme a přidáme ještě oloupané, nadrobno nasekané jablko. Žloutovou hmotu smícháme s bílky a jablkem a plníme jí kornoutky vytvořené z plátků sýra.Fotografie
Ohodnoťte recept "Vejce v kornoutku"
Zkuste také
Reklama