Dnes je Neděle 22.12.2024 a svátek má Šimon | V databázi máme 4 808 receptů


Recepty - Předkrmy (celkem 224)

  • Vločkové placky

    Teplé předkrmy → Smícháme vločky, mouku, cukr, kokos, skořici a nastrouhanou citronovou kůru. Pak přimícháme med, rozehřáté máslo, vodu a sodu. Promícháme. Na oleji smažíme placičky po obou stranác ... Pokračovat »

  • Anglický toasty

    Teplé předkrmy → Toustové chleby opečeme lehce na oleji dozlatova (můžeme použít i topinkovač). Na troše oleji připravíme volské oka, které osolíme a opepříme a naposledy na pánvi necháme opéct plá ... Pokračovat »

  • Cibulová omeleta

    Teplé předkrmy → Vejce rozklepneme do hrnečku a ochutíme solí a pepřem. Cibuli nakrájíme na půl kolečka a osmažíme dozlatova na másle. Pak zalijeme vejci a necháme osmažit,převrátíme a osmažíme i z ... Pokračovat »

  • Pizza s lososem

    Teplé předkrmy → Listové těsto vyválíme na plech,vyložený papírem na pečení. Potřeme zakysanou smetanou, poklademe lososem, osolíme, opepříme,lehce pokapeme citronem,přidáme plátky mozzarelly, oliv ... Pokračovat »

  • Šugrut

    Teplé předkrmy → Ingredience na krájíme na malé kostky, přidáme koření , zalijeme vínem , lehce podlijeme vodou a vaříme do měkka. Během vaření lehce podléváme vodou. Hotový pokrm dochutíme solí ... Pokračovat »

  • Palačinky

    Teplé předkrmy → Vejce rozšleháme s mlékem, moukou, přimícháme máslo a špetku soli. Na pánvi pomazané tukem smažíme palačinky. ... Pokračovat »

  • Žmapionová pizza

    Teplé předkrmy → Listové těsto rozválíme na velikost plechu. Plech vyložíme papírem na pečení a přendáme na něj těsto. Pomažeme protlakem, posypeme oreganem, navrstvíme podušené žampiony a zasypeme ... Pokračovat »

  • Vaječná omeleta s lososem

    Teplé předkrmy → Lososa osolíme, nakrájíme na kousky a na olivovým oleji opečeme. Vejce rozšleháme, osolíme a přimícháme nasekanou petrželku. Nalijeme na lososa, na mírnějším ohni necháme lehce osm ... Pokračovat »

  • Opečené tousty

    Teplé předkrmy → Vejce v míse smícháme se solí, pepřem, smetanou, paprikou a kari kořením. Tousty do směsi namočíme. Na rozpáleném oleji smažíme z obou stran. Na talíři posypeme parmazánem. ... Pokračovat »

  • Opečenky v sýrovém těstíčku

    Teplé předkrmy → Z rozšlehaných vajec, nastrouhané nivy, soli, pepře a trochy mléka vytvoříme těstíčko. Plátky rohlíků v těstíčku namáčíme a hned smažíme na oleji dozlatova z obou stran. ... Pokračovat »

  • Sýroví šnečci z listového těsta

    Teplé předkrmy → Listové těsto rozválíme. Kečup smícháme s prolisovaným česnekem. Touto směsí potřeme těsto. Obložíme plátky sýra, nastrouhanou nivou, zavineme. Závin rozkrájíme asi na centimetrové ... Pokračovat »

  • Domácí paštika

    Studené předkrmy → Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme játra a smažíme doměkka. Směs přendáme do mísy, přidáme vejce, hořčici, sůl, pepř a vše rozmixujeme. Lepší je, pokud je přes noc ulež ... Pokračovat »

  • Smažený chleba v těstíčku

    Teplé předkrmy → V hlubokém talíři rozšleháme vejce, smícháme s parmazánem, ochutíme solí, pepřem a prolisovaným česnekem. Na pánev nalijeme olej, necháme rozpálit. Do těstíčka namáčíme půlkrajíce ... Pokračovat »

  • Bleskové minipizzy

    Teplé předkrmy → Listové těsto rozdělíme na 4 díly a z každého vytvarujeme pizzu. Pomažeme rajským protlakem, posypeme oreganem, poklademe plátky šunky a zasypeme sýrem. Pečeme asi 20 minut při 200 ... Pokračovat »

  • Houbové bramboráčky

    Teplé předkrmy → Brambory oloupeme a nastrouháme na jemno. Přimícháme vejce, cibuli, česnek, sůl, na slanině opečené a vychladlé houby. Pokud je třeba, těsto lehce zahustíme strouhankou. Na oleji s ... Pokračovat »

  • Zelné placky

    Teplé předkrmy → Uvařené brambory nastrouháme a promícháme se zelím, které jsme nechali okapat a trochu překrájeli, smícháme s moukou, osolíme, důkladně promícháme a na oleji z obou stran smažíme d ... Pokračovat »

  • JARNÍ MOZZARELLA

    Studené předkrmy → Očistěte a omyjte zeleninu, mrkev a cuketu nakrájejte na nudličky, pokapejte olejem, osolte a přidejte nasekanou petrželku. Rychle osmažte nebo ogrilujte. Směs doplňte květy cuket ... Pokračovat »

  • Bramboráčky

    Teplé předkrmy → Brambory oloupeme a zároveň s česnekem nastrouháme na jemno. Přendáme do mísy, vodu z brambor slijeme do hrníčku,v hrníčku necháme usadit škrob, který pak k bramborám vrátíme. Přeb ... Pokračovat »

  • Chlebové "Lasagne"

    Studené předkrmy → Všechny druhy zeleniny očistěte a nakrájejte na proužky. Ve velké pánvi na tenké vrstvě oleje restujte na proužky nakrájenou zeleninu, kromě cuket, které přidejte až po prvních 8 m ... Pokračovat »

  • Halušky s tvarohem

    Teplé předkrmy → Syrové brambory na jemno nastrouháme, přidáme sůl, mouku a vypracujeme těsto. Do velkého hrnce nalijeme vodu, osolíme ji a přivedeme k varu. Z těsta odkrajujeme nožem nebo lžičkou ... Pokračovat »

← Předchozí Následující →


Poslední přidané recepty

Pár rad a tipů

Newsletter



Nejoblíbenější recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku


    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci